Rólunk

RÓLUNK

Bizalomra és tapasztalatra épített integrált adó és jogi megoldások vállalkozása számára.

A Gobert & Társa Ügyvédi Irodát és Adótanácsadói Irodát 2002-ben, mint az egyik legnagyobb nemzetközi ügyvédi iroda hálózatának, valamint a 90-es évek egyik legjelentősebb „big four” könyvelő és adójogi társaságának magyarországi irodájaként alapították. Az Ügyvédi Iroda korábban olyan nemzetközi tanácsadó cégekkel állt együttműködésben, mint az Arthur Andersen, Ernst & Young vagy a Pinsent Masons. A Gobert & Társa nemzetközi tapasztalatokkal és dinamikusan fejlődő csapattal rendelkező teljesen független, teljes körű szolgáltatást nyújtó ügyvédi irodaként működik.

Jelen pillanatban, Ügyvédi Irodánkban kettő partner dolgozik együtt, akik sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek az adó- és jogi szolgáltatások terén, melyet különböző nemzetközi irodákban szereztek, továbbá 12 szakember foglalkozik adó-, és jogi szolgáltatás nyújtásával. Változatos ügytípusokkal foglalkozunk – a viszonylag egyszerű ügyektől egészen az összetett és határokon átívelő hosszú távú projektekig. Ami megkülönböztet minket más irodáktól, az a magyar üzletvitel mélyreható ismerete és ügyfeleink igényeinek adó- és jogszempontú megközelítéssel történő kielégítése.

Nemzetközi kapcsolatokkal a sikeres együttműködésért

A Gobert és Társa exkluzív magyarországi képviselője az ANTEA – Alliance of Independent Firms, vezető multidiszciplináris nemzetközi hálózatnak. A Szövetség világszerte 60 országban van jelen, több mint 200 irodával és 3,000 szakértővel; különösen az ázsiai, európai, valamint latin- és dél-amerikai régiókban. Tagjainak átfogó földrajzi kiterjedése az ügyfelek és azok nemzetközi igényeinek javát szolgálja. A tagjai jogi, adó, könyvelési, auditálási és céges tanácsadási szolgáltatásokat nyújtanak.

Ezen felül a Gobert és Társa az International Alliance of Practising Lawyers (IAPL), a világ egyik vezető, kompetens és kiváló ügyvédi irodákat tömörítő hálózatának kizárólagos magyar képviselője. Az IAPL tagjai karnyújtásnyira vannak minden fontos világpiaci központtól, hogy a vállalkozások komplex és gyorsan változó jogi követelményeinek megfelelő szolgáltatásokat nyújtsanak világszerte. Mindemellett a Gobert és Társa az EELA, European Employment Lawyers Association tagja is.

A partner irodák a jelenlegi és jövőbeni ügyfeleik részére egységesített színvonalat tudnak nyújtani a jogi szolgáltatásokban, mélyebb, kiterjedtebb tapasztalattal és helyi ismeretekkel is rendelkeznek a különböző jogrendszerekben. Ezen partnerség által a Gobert & Társa a többi kiemelkedő ügyvédi irodával és ügyvéddel minden ügyfél igényeit ki tudja elégíteni, függetlenül a célországtól és az ügylet összetettségétől. Szakembereink többek között magyarul, németül, angolul nyújtanak jogi szolgáltatást. A Gobert & Társa szakterületei közé tartozik többek között, de nem kizárólagosan, a társasági és kereskedelmi jog, adójog, építőipari jog, ingatlan fejlesztés és ingatlanjog, munkajog, adatvédelem, vállalatfelvásárlás, vitarendezés, bank Nemzetközi kapcsolataink és finanszírozás, valamint cégátalakulások, médiajog, peres eljárások, szellemi alkotások joga, telekommunikáció, fizetésképtelenségi eljárások és az energiajog. Mélyreható ismereteink vannak különösen a határon átnyúló felvásárlásokkal kapcsolatban. Számos ügyfelünk nemzetközi, vagy éppen azzá kíván válni. Részükről elvárás, hogy számukra ugyanolyan magas szintű szolgáltatást nyújtsunk, bárhol is működjenek. Erre az elvárásra válaszolva a jogi- és adótanácsadásunk minőségét a kollégáink magas szintű képzettsége biztosítja. Csapatunk folyamatosan fejleszti a szaktudását és tagjai elismert fórumokon publikálnak. Biztosítjuk, hogy ügyfeleink részére olyan jogászok nyújtsanak tanácsot, akik mindenkor szakértői, és lehetőség szerint legjobbjai az adott területnek.

team

Szakembereink

Dr. Gobert Arne

Alapító, tulajdonos és ügyvezető partner
A Magyar Köztársasági Érdemrend Tiszti Keresztjének viselője

Telefon: +36 (1) 618 2514
E-mail: arne.gobert@gfplegal.com

Dr. Ipacs Réka

Társ-partner, Ügyvéd, Adótanácsadó

Telefon: +36 (1) 618 2514
E-mail: reka.ipacs@gfplegal.com

Biztosítjuk, hogy ügyfeleink részére olyan jogászok nyújtsanak tanácsot,
akik mindenkor szakértői, és lehetőség szerint legjobbjai az adott területnek.

Konzultáljon egy nagy tapasztalattal rendelkező jogi ügyvéddel

Görgess a tetejére